RÓLUNK

Alka-Vill 2002. Kft.

Vállalkozásunk 2002. évben alakult. Kezdetben a lakossági, villanyszereléssel kapcsolatos igények kielégítésére koncentráltunk. Később, a piaci igényekhez igazodva, megrendelőink körét az ipari épületek kivitelezési munkáit végző cégekkel bővítettük.

Történetünkben jelentős fejezet volt – a hagyományos értelemben vett villanyszerelési vonal megtartása mellett – a hűtéstechnikai specializálódás. Megkezdtük a főként lakossági felhasználásra tervezett légkondicionáló berendezések árusítását és telepítését, karbantartását. Megrendelőink több márka kínálatából választhatják ki segítségünkkel a számunkra optimális készüléket.

A fentieken túl végezzük villamossági erőátviteli valamint hűtéstechnikai vezérlő-, kapcsoló- és elosztószekrények összeállítását és helyszínen történő beszerelését.

Tevékenységeink közé tartozik továbbá az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, a villámvédelmi felülvizsgálat és az erősáramú berendezés vizsgálat.

Alapelvünk, hogy a sikeres működés fontos alappillére a hosszútávú vevői elégedettség. A tökéletességre való törekvés érdekében nagy hangsúlyt helyezünk a precizitásra, a vonatkozó előírások maradéktalan betartására és a határidők pontos teljesítésére. Partnereink folyamatos pozitív visszajelzései megerősítik, hogy jó úton járunk.

Referenciáink (a teljesség igénye nélkül):

 • nagyobb élelmiszerbolt hálózatok egységeinek fő elosztószekrényeinek és hűtéstechnikai vezérlőszekrényeinek gyártása az ország több pontján,
 • budapesti és vidéki vérplazma központok hűtéstechnikai vezérlőszekrényeinek gyártása,
 • húsipari hűtőkamra hűtéstechnikai vezérlőszekrény gyártása,
 • gyógyszeripari hűtéstechnikai vezérlőszekrény gyártása.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • Alimán László
  ügyvezető

 • +3630/962-5434

 • Csikós Zoltán
  munkatárs

 • +3670/943-2041

villanyszerelés, hűtéstechnika, légkondicionáló, kapcsolószekrények, elosztószekrények, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, villámvédelmi felülvizsgálat, erősáramú berendezés vizsgálat

KLÍMA AKCIÓK!

Tekintse meg Akció menüpontunkat, használja ki a jó lehetőségeket!

MEGNÉZEM

x