ALKA-VILL

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk, az Alka-Vill 2002. Kft. 2002. évtől végzi a villanyszereléshez kapcsolódó tevékenységét, mely fokozatosan egészült ki a hűtéstechnikához kapcsolódó vezérlő- és elosztószekrények gyártásával, légkondicionáló berendezések kereskedelmével és telepítésével. Végzünk érintésvédelmi szabványossági és villámvédelmi felülvizsgálatokat és erősáramú berendezés vizsgálatokat.

Ügyfeleink elégedettsége elsődleges szempont számunkra, ezért folyamatosan törekszünk a precíz munkavégzésre és a határidők pontos betartására.

Amennyiben villamossági erőátviteli vagy hűtéstechnikai vezérlő-, kapcsoló- és elosztószekrények összeállításával, akár helyszínen történő beszerelésével, továbbá klímaberendezések értékesítésével és telepítésével kapcsolatban kíván érdeklődni, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségeken.

  • Alimán László
    ügyvezető

  • +3630/962-5434

  • Csikós Zoltán
    munkatárs

  • +3670/943-2041

villanyszerelés, hűtéstechnika, légkondicionáló, kapcsolószekrények, elosztószekrények, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, villámvédelmi felülvizsgálat, erősáramú berendezés vizsgálat

KLÍMA AKCIÓK!

Tekintse meg Akció menüpontunkat, használja ki a jó lehetőségeket!

MEGNÉZEM

x