REFERENCIÁK

Tanúsítványaink

Az Alka-Vill 2002. Kft. 2022.02.03-án kapta meg a HVG és a Céginformáció.hu ARANY tanúsítványát. A tanúsítvány megszerzéséhez szükséges, hogy az adott vállalkozással összefüggésben, az elmúlt 3 évben ne legyen bejegyzett negatív esemény a Cégközlönyben és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalán.

A HVG és a Céginformáció.hu ARANY tanúsítványa
A HVG és a Céginformáció.hu BRONZ tanúsítványa

 

 

Az Alka-Vill 2002. Kft. a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítő intézet által 2021. évben megítélt "AA" minősítés után idén elnyerte az "AAA" minősítést.
„AAA”, „AA” vagy „A” minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így tanúsítványukkal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.
„AAA” minősítésre jogosult magyarországi vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A minősítés megtekinthető a Bisnode Magyarország oldalán is: https://tanusitvany.bisnode.hu/penzugyileg-megbizhato-cegek/618f0781-e9e8-43f5-92ac-0e8cac052655

A Bisnode AAA tanúsítványa
A Bisnode AA tanúsítványa
villanyszerelés, hűtéstechnika, légkondicionáló, kapcsolószekrények, elosztószekrények, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, villámvédelmi felülvizsgálat, erősáramú berendezés vizsgálat

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK

Tekintse meg Karrier menüpontunkat, jelentkezzen nyitott pozícióinkra!

MEGNÉZEM

x