REFERENCIÁK

Tanúsítványaink

Az Alka-Vill 2002. Kft. 2023.10.10-én ismét megkapta a HVG és a Céginformáció.hu ARANY tanúsítványát. A tanúsítvány megszerzéséhez a kiváló fizetési morál mellett szükséges, hogy az adott vállalkozással összefüggésben, az elmúlt 3 évben ne legyen bejegyzett negatív esemény a Cégközlönyben és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalán.

A HVG és a Céginformáció.hu ARANY tanúsítványa
A HVG és a Céginformáció.hu ARANY tanúsítványa
A HVG és a Céginformáció.hu BRONZ tanúsítványa

 

 

Az Alka-Vill 2002. Kft. évek óta elnyeri a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítő intézet tanúsítványait. A 2021. évi "AA", majd a 2022. évi „AAA” bronz és a 2023. évi „Silver A” minősítés után idén kiérdemelte az ezüst "AAA" minősítést.
A minősítésekre Magyarországon csupán a cégek kevesebb, mint 10 százaléka jogosult, így tanúsítványukkal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.
A bronz „A” minősítésre jogosult magyarországi vállalatok pénzügyileg stabil vállalkozások, az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A minősítés megtekinthető a Dun & Bradstreet oldalán is: https://tanusitvany.bisnode.hu/penzugyileg-megbizhato-cegek/618f0781-e9e8-43f5-92ac-0e8cac052655

A Dun & Bradstreet AAA tanúsítványa
A Dun & Bradstreet A tanúsítványa
A Bisnode AAA tanúsítványa
A Bisnode AA tanúsítványa
villanyszerelés, hűtéstechnika, légkondicionáló, kapcsolószekrények, elosztószekrények, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, villámvédelmi felülvizsgálat, erősáramú berendezés vizsgálat

KLÍMA AKCIÓK!

Tekintse meg Akció menüpontunkat, használja ki a jó lehetőségeket!

MEGNÉZEM

x